villavraken.blogg.se

Kul att du har hittat hit! Här skriver vi om vårt husbygge. Vi bygger i egen regi, en villa Vråken från Fiskarheden Villan. Följ oss från byggstart till inflytt.

Imorgorn smäller det

Publicerad 2013-04-25 13:18:26 i Husbygge,

Imorgon är det dags. Smäller och smäller vet jag inte men betong bilarna med betong anländer vid sju tiden. Alla pratar om gjutarfrossa, vi hade inte riktigt förstått det där förrens för några dar sedan då "paniken" uppstod. Är allt rätt? Har vi glömt något? Hur ska bilarna komma nära intill? Ser det bra ut? Vad blir det för väder? Ja ni förstår.... Dagarna har gått i ett. Vi insåg att vi missat ett dagvatten rör till farstun men annars har det bara varit ytterligare förberedelser som skett så som att fylla upp stöd runt kantstöden så de inte rör sig vi fyllningen, fixa sista med armeringen, göra underlaget fram till huset hårt så att betongbilarna kommer intill, täcka grannens garage så de slipper betongstänk på väggen m.m.

Kommentarer

Postat av: Natasha

Publicerad 2013-04-25 15:53:05

Hej,
Känner igen känslan. Vet inte hur många sömnlösa nätter jag genomlidit. Har ringt rörmokaren och anläggningskillarna ett antal gånger och "dubbelcheckat" om de verkligen är säkra på allt. Kommer nog att kännas så här tills huset är slutbesiktigat och klart.

Lycka till

Svar: Tack! Ja jag kan tänka mig det. Vi gör ju allt själva nästintill då vi har bara oss själva att skylla på och kan inte ringa någon för att tjata ;) Lycka till ni också!
villavraken.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela