villavraken.blogg.se

Kul att du har hittat hit! Här skriver vi om vårt husbygge. Vi bygger i egen regi, en villa Vråken från Fiskarheden Villan. Följ oss från byggstart till inflytt.

Snickarna har lämnat oss

Publicerad 2013-06-04 16:12:13 i Husbygge,

Idag kom den dag som vi bävat för. Jag har varit ute och målat panel och vid lunch tid kom snickarna fram och sa att de nu är klara. "-Klara?" frågade jag. -" Ja vi har gjort det vi ska så nu lämnar vi bygget och lämnar över resten till er". Hm.. En lätt chok infann sig. Det är galet mycket kvar och vart sjutton ska vi börja?! Haha Anton är aningen lugnare än mig.
 
I fredags snickrade vi på garaget men annars så har det varit uppehåll i bygget över helgen, vi har istället varit på bröllop. Vi har fått upp två sidor med panel på garaget och ska fortsätta med resterande idag. Jag har målat klart (en omgång) all panel och avaktar tills allt är uppsatt för ytterigare en målaromgång. Sammarbetet mellan oss går galant. Vi trodde aldrig att vi skulle kunna jobba så bra ihop då vi tidigare knappt kunnat skruvat ihop IKEA möbler tillsammans. Nu står vi hela kvällarna och jobbar tillsammans och det går super bra. :)
 
Bilder på hur vi ligger till och hur solnedgången från huset ser ut :
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela