villavraken.blogg.se

Kul att du har hittat hit! Här skriver vi om vårt husbygge. Vi bygger i egen regi, en villa Vråken från Fiskarheden Villan. Följ oss från byggstart till inflytt.

Här är det tyst

Publicerad 2013-05-03 19:36:00 i Husbygge,

Här har det varit tyst nu i några dar. Anledningen till det är att det inte hänt speciellt mycket med bygget senaste dagarna. Vi går mest och väntar in dagarna. Huset anländer på måndag och idag fick vi samtal från Fiskarheden som ville höra att allt var i sin ordning. De berättade att lastbilen var lastad och klar och anländer till oss vid sju tiden på måndag. Åh vad vi ser fram emot detta! Efter mer än 1,5 års planerande är det nu äntligen dags att få det levererad (dock i lösvirke) men ändå! :)
Det som tyvärr har hänt oss nu är att snickaren (en släkting till oss) ringde i går och berättade att de inte kan komma och hjälpa till med stommresningen förrän om en vecka då de fått förhinder. Surt men samtidigt kan vi inte göra det själva så så det är bara att vänta in dom. Vi är tacksamma över att de hjälper oss!
Vi kanske inte har skrivit det men garaget kommer inte från Fiskarheden. Anton har själv ritat det (sedan arkitekt ritat) och allt material köper och sedan bygger upp själva. Det innebär att vi nu i helgen sätter fart med det och fortsätter hela veckan i väntan på snickarna.
Mer uppdatering kommer under helgen och då ska ni även få bilder på det vi gjort. Trevlig fredagskväll!
/Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela